UPC Horizon GO

Horizon Go – Tv kijken onderweg

UPC Horizon Go App

UPC heeft een nieuwe dienst voor hun Horizon abonnees. Je kan nu overal waar je maar wil tv kijken. Dit kan door middel van de Horizon Go app of Horizon.tv. Je kan via 3G, 4G of wifi tv kijken op je tablet of smartphone, maar dus ook via de browser van je laptop als je ergens buiten bent. Wat moet je er voor doen?

Als je al Horizon abonnee bent, dan hoef je er weinig voor te doen. Zorg dat je de laatste versie van de Horizon app hebt, deze heeft inmiddels ook Horizon Go. En vervolgens moet je inloggen met je UPC account en klaar ben je. Download de app voor android via de Google Play store of als je een iPad of iPhone hebt doe je dat via de App Store. Deze app is helemaal gratis.

Ik heb zelf inmiddels al ervaring met de Horizon Go en het werkt bij mij vlekkeloos. Het is simpelweg inloggen en vervolgens kan je de beschikbare kanalen bekijken. De kwaliteit is prima en zonder haperingen. Let wel ik bekijk de app via 4g, dus de ervaring op 3g weet ik niet. Natuurlijk zal je ook op je databundel moeten letten, want het tv kijken via de app kost aardig wat data. Ik heb niet goed kunnen meten hoeveel, maar logischerwijs is te bedenken dat dit redelijk in de mb’s schiet als je ongeveer een half uur tv kijkt.

Voorlopig werkt de dienst alleen nog in Nederland en niet in het buitenland. Daarnaast werken de diensten van On-Demand ook nog niet onderweg. Dit werkt vooralsnog ook alleen maar als je via het wifi netwerk van je eigen huis bent verbonden. Online tv kijken kan voorlopig alleen met 2 apparaten tegelijk afzonderlijk van elkaar.

Bent u nog geen UPC klant?

Check dan nog even hun eigen pagina over Horizon Go en maak dan u keuze.

Uiteraard doet Johnny ook weer mee met dit feestje, zie deze video:

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met UPC Horizon Go, laat een reactie achter met uw ervaring.

delenShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Reacties (3)

 • Avatar

  Jelle Boonstra

  |

  En nu gaat het lange tijd duren eer de app het doet onder Android 5.

  Reply

 • Avatar

  gerard

  |

  App onder android 5.0 werkt niet .is een bekend gegeven.
  Update naar 5.0 ?????? Niet doen dus of de app moet een upgraden hebben …..ha ha ha.

  Reply

 • Avatar

  peter uit meppel

  |

  de app werkt voor geen meter op een samsung tab 3, als je ingelogd bent krijg je steeds te zien dat er geen verbinding kan worden gemaakt, echter als je via de browser bijv mozilla naar horizon.tv gaat ff inloggen en probleem opgelost…tv kijken…

  Reply

Laat een reactie achter