NEtflix

Netflix, series en films op je tablet

Netflix is geen vervanger van de televisie en dat komt met name doordat je geen tv programma’s uit Nederland terug kan kijken, tenminste niet zoals uitzending gemist. Netflix is wel tv kijken op je tablet, maar geen live tv.

Netflix biedt je een scala van series en films. Dit kan je dan voor 7,99 euro per maand onbeperkt bekijken. Dit zijn populaire series en films. Al moet ik zeggen dat het over algemeen wel wat oudere films zijn met af en toe een vrij nieuwe. Wij bekijken over het algemeen veel series en kinderfilms met Netflix. Bij de series zitten werkelijk pareltjes zoals meerdere Seizoenen van Prison Break, The Killing, Orange is the new black, Family Guy en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zie het totaal overzicht hier.

Op welke apparaten kan je Netflix bekijken?

Je kan eigenlijk op iedere android tablet, iPad of Windows de app downloaden en naar Netflix kijken. Het is wel handig dat je een redelijke internet snelheid hebt, zie hier onder:

  • 0,5 megabit per seconde – Vereiste snelheid van breedbandverbinding
  • 1,5 megabit per seconde – Aanbevolen snelheid van breedbandverbinding
  • 3,0 megabit per seconde – Aanbevolen voor SD-kwaliteit
  • 5,0 megabit per seconde – Aanbevolen voor HD-kwaliteit
  • 25 megabit per seconde – Aanbevolen voor Ultra HD-kwaliteit

1 Gratis proefmaand

Iedereen die Netflix wil proberen kan dat doen, je krijgt namelijk standaar 1 maand gratis. Daarna ga je dus 7,99 euro betalen. Tenminste dat is het goedkoopste abonnement. Hiermee kan je dan op 2 apparaten tegelijk Netflix gebruiken.  Wil je op 4 schermen/apparaten tegelijk naar Netflix kijken dan betaal je 11,99 euro per maand, wellicht is dit een goede optie voor een groot gezin.

Ben je een echte seriekijker en heb je een hekel aan reclame, dan is Netflix echt wat voor jou. Er zitten uren kijkplezier in Netflix en het aanbod zal alleen maar meer worden. Check meer info op netflix.nl

Netflix

delenShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter