Telfort tv tablet

Telfort Interactieve TV Online

Kies je voor Interactieve TV van Telfort dan ontvang je daar direct gratis Interactieve TV Online bij waarmee je thuis via je eigen internetverbinding live tv kunt kijken op je computer, tablet en smartphone.

Via Interactieve TV Online van Telfort is het mogelijk ruim 40 zenders te bekijken op je computer, tablet en smartphone. Daarnaast kijk je gratis alle programma’s op Nederland 1, 2 en 3 terug. Wil je daarnaast ook RTL 4/5/7 en 8 Net 5, SBS6 en Veronica terugkijken dan betaal je bij Interactieve TV Online van Telfort €10,- per maand extra via het Pluspakket of los via RTL Gemist vanaf €0,49 per uitzending.

Via de Videotheek Thuis van Interactieve TV van Telfort is het mogelijk meer dan 3000 films, series, documentaires en cabaretshows te kijken vanaf €0,99.

Ga naar Telefort interactive TV om het te bestellen.

Opnemen met Interactieve TV Online van Telfort

Voor €5,- per maand is het mogelijk een opname in te stellen, dit kan altijd via zowel je TV, computer, tablet of smartphone. Echter is het niet mogelijk de opgenomen programma’s terug te kijken via je tablet maar wel als je bijvoorbeeld ’s avonds na je werk thuis komt op de TV. Het opnemen pakket is maandelijks opzegbaar.

Is Interactieve TV Online van Telfort beschikbaar voor mijn tablet?

Voor de iPad is de app enkel beschikbaar vanaf iOS 5.0 of hoger welke inmiddels voor alle versies van de iPad is uitgebracht (iPad 1 t/m iPad4). Naast alle versies van de iPad is Interactieve TV Online van Telfort beschikbaar op alle Android tablets met een OS versie van 3.0 of hoger. Deze is te vinden onder Instellingen in het menu en vervolgens onder Over tablet -> Android Versie. Daarnaast moet het schermformaat van je Android tablet minimaal 1024×768 / 1280×768 / 1280×800 zijn.

De Telfort Online TV app is hier beschikbaar in de Apple App Store, of hier in de Google Play store voor alle Android tablets.

 

delenShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Reacties (3)

 • Avatar

  Egbert

  |

  Is het ook binnenkort mogelijk om opnames ook op m’n iPad te bekijken? Dat zou in mijn gevel erg fijn zijn!

  Reply

 • Avatar

  Egbert

  |

  Toch vreemd dat de techniek niet zo ver is dat opnamen ook op iPad te zien zijn!?
  Waar zit het probleem eigenlijk in?

  Reply

 • Avatar

  De Ruyter

  |

  Toch jammer dat ze alleen voor Android en Ios een aplicatie hebben.
  WindowsPhone en Blackberry gebruikers worden weer buitengesloten.

  Reply

Laat een reactie achter