Glasvezel - 728x90

TV kijken op een tablet

Upc tv tablet

UPC Horizon

Wanneer je kiest voor UPC Horizon ontvang je naast interactieve TV op je TV ook tv op je computer, tablet en smartphone. Het maakt niet uit waar in huis je TV wilt kijken, op de bank voor de TV is niet meer noodzakelijk. Met UPC Horizon maakt het niet uit of je in de tuin zit of rustig in bed nog even tv kijkt.

UPC Horizon maakt TV kijken op je tablet op dit moment enkel mogelijk voor iOS, dit betekent dat UPC Horizon enkel beschikbaar is op alle versies van de iPad en de iPad mini. Helaas is er op dit moment nog geen Horizon app beschikbaar voor gebruikers van Android, deze is UPC op dit moment aan het ontwikkelen maar het is op dit moment nog niet bekend wanneer deze op de markt gebracht zal worden en ook iedereen met een Android tablet in combinatie met UPC Horizon TV kan kijken. Tot die tijd zal je TV moeten kijken op alle iOS apparaten, je computer of gewoon ouderwets voor de TV op de bank.

Horizon biedt naast thuis kijken ook de mogelijkheid onderweg niets van je favoriete programma’s te missen, het enige wat je hiervoor nodig hebt is een mobiel internet abonnement dat al beschikbaar is vanaf €0,- per maand met een bundel die je aan en uit kunt zetten wanneer jij dat zelf wil.

Bestel hier UPC alles in 1 pakketten

Met UPC Horizon kijk je op alle apparaten naar 80 verschillende televisiezenders en films On Demand, je kunt dus alles wat je al kent op TV meenemen naar je mobiele apparaten.

Programma’s opnemen kan via de Horizon Mediabox die je krijgt bij het afsluiten van een abonnement op UPC Horizon, dit opnemen kan tot 4 programma’s tegelijk maar deze opnames kunnen enkel op de TV worden afgespeeld. Televisiezenders Nederland 1, 2 en 3 kunnen teruggekeken worden op een tablet en andere zenders kunnen via andere beschikbare apps zoals RTLXL worden teruggekeken.

Wat hebt u nodig voor UPC Horizon?

Je hebt UPC Horizon in combinatie met een UPC Internetabonnement nodig. Daarnaast heb je een Mijn UPC-account nodig om mee in te loggen op je mobiele apparaat. Heb je nog geen Mijn UPC-account? Dan kun je deze aanmaken op upc.nl/mijnupc/registreer.
delenShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Glasvezel - 300x600