1428915895922

UPC Horizon

UPC is samengegaan met Ziggo. Daarom zal je via Ziggo de Horizon box moeten bestellen. Lees hier onder wat je met de Horizon Box kan en als je het wilt bestellen ga dan naar de website van Ziggo.

Horizon Box

Wanneer je kiest voor Ziggo Horizon ontvang je naast interactieve TV op je TV ook tv op je computer, tablet en smartphone. Het maakt niet uit waar in huis je TV wilt kijken, op de bank voor de TV is niet meer noodzakelijk. Met Ziggo Horizon maakt het niet uit of je in de tuin zit of rustig in bed nog even tv kijkt.

Ziggo Horizon maakt TV kijken op je tablet op dit moment enkel mogelijk voor iOS, dit betekent dat UPC Horizon enkel beschikbaar is op alle versies van de iPad en de iPad mini. Helaas is er op dit moment nog geen Horizon app beschikbaar voor gebruikers van Android, deze is UPC op dit moment aan het ontwikkelen maar het is op dit moment nog niet bekend wanneer deze op de markt gebracht zal worden en ook iedereen met een Android tablet in combinatie met UPC Horizon TV kan kijken. Tot die tijd zal je TV moeten kijken op alle iOS apparaten, je computer of gewoon ouderwets voor de TV op de bank.

Met Horizon Go kijk je op alle apparaten naar 88 verschillende televisiezenders en films On Demand, je kunt dus alles wat je al kent op TV meenemen naar je mobiele apparaten. Daarnaast kan je vanuit de app ook programma’s opnemen.

Programma’s opnemen kan ook via de Horizon Mediabox die je krijgt bij het afsluiten van een abonnement op Ziggo Horizon, dit opnemen kan tot 4 programma’s tegelijk maar deze opnames kunnen enkel op de TV worden afgespeeld. Televisiezenders Nederland 1, 2 en 3 kunnen teruggekeken worden op een tablet en andere zenders kunnen via andere beschikbare apps zoals RTLXL worden teruggekeken.

Wat hebt u nodig voor Horizon?

Zoals eerder gezegd UPC bestaat niet meer. De horizon Box kunt u bestellen via Ziggo. U kunt 2 pakketten kiezen waar bij de Horizon Box zit in begrepen. Kies hier uw Alles-in-1 pakket.

UPC is ziggo

delenShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone