videolandthumb

Videoland Unlimited kijken op een tablet

Videoland Unlimited biedt de nieuwste series en films voor uw iPad of tablet

RTL is de eigenaar van Videoland en biedt via Videoland Unlimited de nieuwste series en films aan voor een vast bedrag per maand. Voor 10 euro per maand kan je gebruik maken van deze dienst en de dienst is per maand opzegbaar. Als je benieuwd bent naar deze dienst kan je hem geheel vrijblijvend 1 maand gratis gebruiken. Hij kost je dan 1 cent de eerste maand (dat is ter verificatie).

Videoland Unlimited app

Voor Android en iOS is er een gratis app verkrijgbaar waarmee je gebruik kan maken van deze dienst. Na inloggen kan je op jouw apparaat of dat nou een iPhone, iPad, android tablet of smartphone is maakt niet uit als hij maar beschikt over iOS 7.0 of hoger of android 4.03 of hoger. Naast deze mogelijkheden kan je ook via de browser (Chrome), Playstation 3 of 4 en bepaalde Smart TV’s gebruik maken van Videoland Unlimited.  De app is door ons getest en werkt naar behoren als je aan de bovenstaande eisen voldoet.

Op hoeveel apparaten mag je deze app installeren? Op zoveel apparaten als jij wilt!

Het aanbod

Het aanbod op videoland is oke en vergeleken met bijvoorbeeld Netflix net zo divers, wellicht iets minder groot. Er worden meerdere hitseries zoals The Blacklist en Gooische vrouwen aanboden. Je merkt wel dat Videoland een Nederlandse dienst is, want het accent ligt meer op Nederlandse series of films. Daarnaast is het aanbod voor Nederlandse kinderfilms ook beter te noemen dan dat van Netflix, naar onze mening. Uiteraard vind je ook alle series die op RTL zijn of worden uitgezonden. Onlangs is er een Nederlandse serie gelanceerd “Zwarte Tulp” wat een kwaliteitsserie is die exclusief op Videoland te zien is. Naar verwachting zullen er in de toekomst meer van dit soort exclusieve series te zien zijn bij Videoland, iets wat de dienst uniek maakt. Neem hier een kijkje in het assortiment van Videoland. Wat ons betreft is de dienst in ieder geval het proberen waard voor 1 maand gratis, waarna je het kosteloos kan op zeggen als het niet bevalt.

delenShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter