WappZapp

WappZapp via app of in je browser

Met WappZapp bepaal jezelf wat je kijkt

Oke, je kan er geen Live tv mee kijken, maar laten we dit gewoon ‘modern’ tv kijken noemen. Met WappZapp kan je niet live tv kijken, maar wel naar allerlei andere interessante dingen. Wappzapp laat zich voeden door heel veel verschillende kanalen. Zij halen video’s van Nu.nl, Youtube, Vimeo, Uitzending gemist, NOS en nog veel meer bronnen. 

WappZapp kan je bekijken via je iPad, iPhone of iPad. Je kan hier lekker scrollen en zoeken door al het content wat men daarin gedropt heeft. Uiteraard is er een afdeling van de redactie met aanraders, maar ook kan je zien waar je vrienden naar gekeken hebben. Je kan favorieten maken en een ‘bekijk later’ lijst. Kortom een zeer uitgebreide app met echt veel content waar je naar kan kijken. De doelgroep van de app makers is mensen die graag wat anders willen zien dan ‘Barbie’s bruiloft’ en graag zelf bepalen waar ze naar kijken als je ze even een uurtje vrij hebben. Inmiddels zijn er zo’n 100.000 actieve gebruikers.

Bijzondere toevoeging

WappZapp is bijzonder omdat er nog 1 optie is die super is. Uiteraard kan je de video’s die je op je iPad bekijkt streamen naar je Apple TV, maar als je die niet hebt dan kan je ook op een andere manier video’s streamen. Dat is echt heel simpel en ik zou niet weten hoe zij dit doen, maar het werkt. Ieder apparaat met een browser (dus computer, laptops, internetTV’s) is het mogelijk om dit te doen. Je gaat naar wappzapp.tv en je vult de code in op je iPad die je op je scherm ziet staan en… Klaar. Vervolgens kan je dus gewoon lekker tv kijken op je tv, maar dan net een beetje anders.

Zie hieronder nog even de uitleg op video en ga naar Wappzapp.tv als je meer wilt weten en om de app te downloaden.

wappzapp op je tablet

delenShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter